NIEUW: Bingo Dabbers in de Bingo app!

Hoera! Spelpunt kondigt met trots aan dat vanaf vandaag iedereen ook via de mobiele Bingo app met hun persoonlijke Bingo Dabbers kan spelen!

Er is een nieuwe knop in de mobiele kamerlijst waarmee je alle beschikbare Dabbers kan zien en gebruiken. Wanneer er een speciale korting of een nieuwe tijdelijke Dabber, dan zie je ze ook in de app.

Hoe krijg je de dabbers op de mobiel?
Voor Android-apparaten: Update jouw app of download hem van de Play Store door hier te klikken.
Voor de iPhone of iPad: Update de app via iTunes door hier te klikken.

Zorg ervoor dat je jouw GamePoint apps altijd update, dan heb je namelijk altijd de laatste versie en mis je niets nieuws! Natuurlijk horen wij graag wat je vindt van de Bingo Dabbers op de smartphone en tablet. Laat het ons weten in een reactie!

Speel Bingo!

4 Reacties

Er komt iets nieuws naar onze Bingo app!

Het leukste aan onze Bingo app voor smartphones en tablets is dat je hem kan spelen waar je maar wilt. Jullie hebben ons meermaals laten weten dat jullie meer willen zien van alle extra dingen die beschikbaar zijn wanneer je onze Bingo via de pc speelt.

Kan jij raden wat eraan zit te komen? Haal nu alvast de app voor Android of iOS en zorg dat je hem geüpdatet houdt, dan ben jij namelijk de eerste die erachter gaat komen!

Speel Bingo!

11 Reacties

Een Koala Beker voor jullie!

Tijdens Winter Wonder Week heeft ons Design Team een aantal van jullie ideeën voor Bekers, Dabbers en smileys tot leven laten komen. Een daarvan was een Koala-Beker voor DobbelFeest!

En nu is het zover! Vanaf vandaag is de Koala beker beschikbaar!

Dobbel erop los!

16 Reacties

Altijd veilig verbonden met Spelpunt

Alle verbindingen tussen jou en Spelpunt zijn nu veilig. Zo was je al veilig verbonden in de spellen en bij het opwaarderen, maar sinds gisteren hebben we dit uitgebreid naar de gehele website.

De techniek hierachter heet https en bij je browser zal je nu zien dat de website groen is wat betekent dat er over een veilige verbinding gesurft en gespeeld wordt.

Wat betekent dit voor jou? 
Voor jou blijft alles hetzelfde maar het is wel een lekker gevoel om te weten dat dit geregeld is.
In zeldzame gevallen kan het zijn dat je niet meer automatisch ingelogd bent. In het geval dat het inloggen niet lukt kan je zelf je wachtwoord opvragen. 
Volg deze stappen om je wachtwoord op te vragen:

 • Klik op 'wachtwoord kwijt?' naast de groene login knop bovenaan de pagina
 • Klik op de nieuwe pagina op de blauwe knop 'wachtwoord opvragen'
 • Vul je speelnaam in
 • Druk op de groene knop 'Opvragen'

We sturen dan een bericht naar het e-mail adres wat bij ons bekend is. 
Vergeet niet te kijken in je map 'ongewenste post' of 'junk' bij je e-mail, het kan zijn dat het mailtje daarin terecht komt.

Mocht het niet lukken dan helpen we je graag verder. Onze helpdesk zit klaar om je weer ingelogd te krijgen. 
Neem gerust contact op via 070-4272970, we zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend.

Veel speelplezier gewenst!

13 Reacties

Tijd voor een feestje met de RoyalDice app!

The party's back on! Partymode is vanaf nu beschikbaar op jouw smartphone in onze RoyalDice app! Druk op 'Partymode' en dobbel samen met spelers van over de hele wereld.

Wij zijn continue bezig de app te verbeteren en aanpassingen te doen om jullie de beste RoyalDice ervaring te geven. Alle feedback is welkom!

Download nu RoyalDice en dobbel onderweg!

Speel RoyalDice!

19 Reacties

Nieuwe updates!

Het Spelpunt Team is druk bezig geweest met allerlei verbeteringen om ervoor te zorgen dat je de beste spelervaring hebt ooit. Hier zijn een aantal van de dingen die je te wachten staan:

Bingo Verzamelingen

 • Meer controle over wanneer je jouw beloningen claimt, zoals Munten of Gratis Bingo-kaarten. Bijvoorbeeld voor als je jouw beloningen wil bewaren voor het weekend of een speciaal evenement!
 • Je inventaris toont nu altijd de juiste hoeveelheid verzamelde stukken.
 • Soms hebben we speciale verzamelingen voor evenementen. Deze zullen nu apart worden weergegeven zodat je ze makkelijk kan vinden.

Nieuwe Smiley Menu - Bingo, DobbelFeest, KaartenFeest, WoordTornado, Slots

 • Misschien heb je het nieuwe smiley menu al uitgeprobeerd, maar nu kan iedereen genieten van een veel vloeiende en nettere manier om smileys of emojis in de chat te gebruiken. Je kan zelfs je favoriete smileys vastzetten aan de chat!

Level Up - Bingo, DobbelFeest, KaartenFeest, WoordTornado, Slots

 • Ben je een level omhoog gegaan? Wij brengen het feestje met een nieuwe notificatie! In een latere versie zitten er misschien wel beloningen aan jouw level ups verbonden!

Mini Slots - Bingo 

 • Spin terwijl je wacht op de SuperBingo of tussen twee Bingo rondes in! Dit kan nu gemakkelijk door op het icoontje in de grijze balk te drukken.

Diversen

 • Het menu is nu wat opgeruimd (wanneer je op je avatar klikt)
 • Chatmededelingen zien er nu nog beter uit.

Wij horen altijd graag wat jullie vinden van onze spellen en hoe wij ze nog beter kunnen maken. Heb jij alle nieuwtjes al geprobeerd?

Speel Bingo!

69 Reacties

Jouw NIEUWE dabbers staan voor je klaar!

Het is tijd voor een feestje, want wij hebben NIEUWE dabbers voor je klaar staan bij Bingo!

Bij de acht nieuwe dabbers zit ook de dabber waar jullie voor gekozen hebben! De LP-dabber is dankzij jullie stemmen helemaal gratis! Daarnaast hebben we ook nog de Walvis, de gloeilamp, de Uil en nog veel meer voor jullie beschikbaar!

Hebben jullie al een nieuwe favoriet? Laat ons weten welke!

Speel nu Bingo met jouw nieuwe dabbers!

9 Reacties

RoyalDice ziet er nu nog beter uit op je telefoon!

Wij zijn blij dat jullie graag RoyalDice spelen op jullie tablets, maar wij hoorden ook dat jullie dezelfde spelbeleving willen op jullie smartphones. Wij zijn dan ook trots om onze nieuwste RoyalDice app-update aan te kondigen, want het is zover!

Je kan hem nu downloaden voor Android. Geniet meteen van:

 • Een duidelijk startscherm om gemakkelijk jouw ideale spel te starten
 • Persoonlijke bekers en dobbelstenen
 • Een groter en duidelijker speelveld
 • Verbeterd chatvenster, zodat je altijd gezellig met je vrienden kan praten
 • Het feest gaat nu echt van start als je RoyalDice gooit

Op basis van jullie feedback zullen wij blijven werken aan updates en verbeteringen voor RoyalDice. Dus laat ons vooral weten wat je ervan vindt en hou het Nieuws of onze Facebook-pagina goed in de gaten! Voor nu veel dobbelplezier!

Speel RoyalDice!

35 Reacties

Wij hebben jou nodig voor RoyalDice!

RoyalDice fans! Wij hebben veel feedback van jullie gehad over jullie ervaringen op smartphones en daarom willen wij jullie graag uitnodigen om als eerste onze nieuwe versie te testen. Deze is geheel geoptimaliseerd voor smartphones.

Als je een Android smartphone hebt, dan kan je je hier meteen aanmelden met de Google-account die verbonden is aan jouw smartphone. Mocht je een iPhone hebben, dan kan je je hier aanmelden om een uitnodiging te ontvangen.

Met jouw hulp en feedback kunnen we de nieuwe versie van RoyalDice nog beter te maken. Hopelijk zie we je snel online!

Speel nu tijdens onze open beta!

8 Reacties

Verzamelingen nu ook in de 1 Muntenkamer!

We zijn allemaal erg enthousiast over de Bingo Verzamelingen, vooral dat er zoveel verschillende zijn. Maar jullie wilden er nu al meer!

Daarom heeft Spelpunt nieuwe verzamelingen toegevoegd speciaal voor de 1-Muntenkamers en een speciale verzameling voor de Bingo Party-kamer! Verzamel nu handtassen, katten, raketten en scheikundig glaswerk in de 1-Muntenkamers. Daarbij zijn er Ballonnen te verzamelen in de Bingo Party (want daar is het feestje!).

Om alle verzamelingen te zien, hoef je enkel op 'Inventaris' klikken. Deze vind je linksboven in het scherm tijdens de Bingo en hier kan je alles zien wat je al hebt verzameld, waar je ze kan vinden en welke beloning je gaat krijgen! Bingo Verzamelingen zijn een speciale extra toevoeging waardoor je beloond wordt door simpelweg Bingo te spelen zoals je gewend bent!

Verzamel ze allemaal!

26 Reacties