Blijf spelen door Flash te activeren

De afgelopen tijd hebben sommige van onze spelers een melding gekregen dat ze de Flash Plugin moeten activeren of moeten downloaden. Verreweg de meeste van onze trouwe spelers hebben dit allang gedaan, maar we helpen graag de rest ook verder.

We hebben de website geüpdatet om jou te helpen met het activeren van de Flash Plugin als je met Google Chrome speelt.

Lees meer 6 Reacties

Double Bingo Kaart!

We hebben nog een Double Bingo kaart voor jou! Het is een bedankje voor al jullie hulp en feedback voor Double Bingo.

Geniet van dubbel zoveel prijzen en speciale Double Bingo verzamelingen in onze Double Bingo kamers.

Speel Double Bingo met deze GRATIS Kaart!

4 Reacties

Nieuw in Double Bingo!

Wij willen graag iedereen bedanken voor het spelen van Double Bingo. Jullie hebben ons voorzien van heel veel feedback over deze nieuwe manier van Bingo spelen!

Iets wat jullie meermaals hebben aangegeven is dat jullie graag willen zien wanneer jullie dichtbij het winnen van het patroon of volle Bingo zijn. Vanaf nu krijgt jouw kaart dan ook een groene omlijning wanneer je bijna bij die geweldige prijzen bent. Net als je normaal gewend bent van onze Bingo.

Probeer NU Double Bingo met een GRATIS kaart!

7 Reacties

Zet jezelf op de kaart met GPSP!

Het gemak van de mobiele Bingo app is dat je deze overal kan gebruiken en zo overal vrienden kan maken. We gaan dat vanaf vandaag nog makkelijker maken. Met trots presenteren wij GPSP! De app om jouw Bingo vrienden in de buurt te vinden!

De app is gratis en biedt het volgende:

 • Een map die je laat zien waar de dichtsbijzijnde Spelpunt spelers zijn.
 • Een automatische update naar al je vrienden wanneer je wint zodat ze jou in levende lijve kunnen feliciteren.
 • Ontmoeten van vrienden en mede spelers op diverse Bingo meeting points.
 • Uitgebreide routebeschrijvingen van en naar de Bingo meeting points. (Informatie van het openbaar vervoer wordt toegevoegd bij een update)

De app is nu beschikbaar voor Android telefoons en iPhones. Stuur een email naar [email protected] en je krijgt van ons de download link.

Installeer nu GPSP en loop je Bingo vrienden tegen het lijf!

16 Reacties

NIEUW: Bingo Dabbers in de Bingo app!

Hoera! Spelpunt kondigt met trots aan dat vanaf vandaag iedereen ook via de mobiele Bingo app met hun persoonlijke Bingo Dabbers kan spelen!

Er is een nieuwe knop in de mobiele kamerlijst waarmee je alle beschikbare Dabbers kan zien en gebruiken. Wanneer er een speciale korting of een nieuwe tijdelijke Dabber, dan zie je ze ook in de app.

Hoe krijg je de dabbers op de mobiel?
Voor Android-apparaten: Update jouw app of download hem van de Play Store door hier te klikken.
Voor de iPhone of iPad: Update de app via iTunes door hier te klikken.

Zorg ervoor dat je jouw GamePoint apps altijd update, dan heb je namelijk altijd de laatste versie en mis je niets nieuws! Natuurlijk horen wij graag wat je vindt van de Bingo Dabbers op de smartphone en tablet. Laat het ons weten in een reactie!

Speel Bingo!

31 Reacties

Er komt iets nieuws naar onze Bingo app!

Het leukste aan onze Bingo app voor smartphones en tablets is dat je hem kan spelen waar je maar wilt. Jullie hebben ons meermaals laten weten dat jullie meer willen zien van alle extra dingen die beschikbaar zijn wanneer je onze Bingo via de pc speelt.

Kan jij raden wat eraan zit te komen? Haal nu alvast de app voor Android of iOS en zorg dat je hem geüpdatet houdt, dan ben jij namelijk de eerste die erachter gaat komen!

Speel Bingo!

11 Reacties

Een Koala Beker voor jullie!

Tijdens Winter Wonder Week heeft ons Design Team een aantal van jullie ideeën voor Bekers, Dabbers en smileys tot leven laten komen. Een daarvan was een Koala-Beker voor DobbelFeest!

En nu is het zover! Vanaf vandaag is de Koala beker beschikbaar!

Dobbel erop los!

16 Reacties

Altijd veilig verbonden met Spelpunt

Alle verbindingen tussen jou en Spelpunt zijn nu veilig. Zo was je al veilig verbonden in de spellen en bij het opwaarderen, maar sinds gisteren hebben we dit uitgebreid naar de gehele website.

De techniek hierachter heet https en bij je browser zal je nu zien dat de website groen is wat betekent dat er over een veilige verbinding gesurft en gespeeld wordt.

Wat betekent dit voor jou? 
Voor jou blijft alles hetzelfde maar het is wel een lekker gevoel om te weten dat dit geregeld is.
In zeldzame gevallen kan het zijn dat je niet meer automatisch ingelogd bent. In het geval dat het inloggen niet lukt kan je zelf je wachtwoord opvragen. 
Volg deze stappen om je wachtwoord op te vragen:

 • Klik op 'wachtwoord kwijt?' naast de groene login knop bovenaan de pagina
 • Klik op de nieuwe pagina op de blauwe knop 'wachtwoord opvragen'
 • Vul je speelnaam in
 • Druk op de groene knop 'Opvragen'

We sturen dan een bericht naar het e-mail adres wat bij ons bekend is. 
Vergeet niet te kijken in je map 'ongewenste post' of 'junk' bij je e-mail, het kan zijn dat het mailtje daarin terecht komt.

Mocht het niet lukken dan helpen we je graag verder. Onze helpdesk zit klaar om je weer ingelogd te krijgen. 
Neem gerust contact op via 070-4272970, we zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend.

Veel speelplezier gewenst!

13 Reacties

Tijd voor een feestje met de RoyalDice app!

The party's back on! Partymode is vanaf nu beschikbaar op jouw smartphone in onze RoyalDice app! Druk op 'Partymode' en dobbel samen met spelers van over de hele wereld.

Wij zijn continue bezig de app te verbeteren en aanpassingen te doen om jullie de beste RoyalDice ervaring te geven. Alle feedback is welkom!

Download nu RoyalDice en dobbel onderweg!

Speel RoyalDice!

19 Reacties

Nieuwe updates!

Het Spelpunt Team is druk bezig geweest met allerlei verbeteringen om ervoor te zorgen dat je de beste spelervaring hebt ooit. Hier zijn een aantal van de dingen die je te wachten staan:

Bingo Verzamelingen

 • Meer controle over wanneer je jouw beloningen claimt, zoals Munten of Gratis Bingo-kaarten. Bijvoorbeeld voor als je jouw beloningen wil bewaren voor het weekend of een speciaal evenement!
 • Je inventaris toont nu altijd de juiste hoeveelheid verzamelde stukken.
 • Soms hebben we speciale verzamelingen voor evenementen. Deze zullen nu apart worden weergegeven zodat je ze makkelijk kan vinden.

Nieuwe Smiley Menu - Bingo, DobbelFeest, KaartenFeest, WoordTornado, Slots

 • Misschien heb je het nieuwe smiley menu al uitgeprobeerd, maar nu kan iedereen genieten van een veel vloeiende en nettere manier om smileys of emojis in de chat te gebruiken. Je kan zelfs je favoriete smileys vastzetten aan de chat!

Level Up - Bingo, DobbelFeest, KaartenFeest, WoordTornado, Slots

 • Ben je een level omhoog gegaan? Wij brengen het feestje met een nieuwe notificatie! In een latere versie zitten er misschien wel beloningen aan jouw level ups verbonden!

Mini Slots - Bingo 

 • Spin terwijl je wacht op de SuperBingo of tussen twee Bingo rondes in! Dit kan nu gemakkelijk door op het icoontje in de grijze balk te drukken.

Diversen

 • Het menu is nu wat opgeruimd (wanneer je op je avatar klikt)
 • Chatmededelingen zien er nu nog beter uit.

Wij horen altijd graag wat jullie vinden van onze spellen en hoe wij ze nog beter kunnen maken. Heb jij alle nieuwtjes al geprobeerd?

Speel Bingo!

69 Reacties