Gratis Munten op Koningsdag!

Het is Koningsdag en dat vieren we samen. Als afsluiter voor de Spelpunt Oranje Week hebben wij een extra Gift voor je klaar staan. Als je onderaan op de link klikt, dan ontvang je hem meteen.

Geniet nog de hele dag van alle extra's van Oranje Week:

  • Dobbel in DobbelFeest voor de Jackpot. Hij is de hele week altijd vol en makkelijker te halen
  • Laatste kaart gratis in de Bingo kamer die vallen in de waarden 10 t/m 100 Munten
  • Haal nog snel je laatste ontbrekende verzamelingen
  • Stem hier nog snel op de typisch Nederlandse Dabber die moet blijven

Klik hier en ontvang jouw EXTRA Gift!

Veel plezier en maak er een mooie Koningsdag van!

25 Reacties

Stem voor jouw favoriet!

Naast de Hollandse Bingo Verzameling hebben wij ook nieuwe tijdelijke Dabbers toegevoegd. Wij hebben besloten dat we jullie favoriet houden! Stem tussen de Klompen, Windmolen of de Tulpen Dabber. De winnaar zal gratis voor iedereen beschikbaar blijven!

Laat ons weten welke moet blijven door een reactie achter te laten. Op vrijdag gaan wij alle stemmen verzamelen en dan kondigen wij aan welke Dabber blijft.

Vrijdag zal ook de tijdelijke Hollandse Verzameling worden verwijderd. Maak nog snel jouw verzameling compleet en wordt beloond met 1.200 Munten.

Speel Bingo!

687 Reacties

Munten Actie: 50% Extra Munten!

Profiteer nu van onze Munten Actie en krijg 50% EXTRA Munten bij iedere opwaardering! Ben je een VIP of SuperVIP? Dan ontvang je de 50% extra bovenop jouw VIP-voordeel.

Maar dat is niet alles, vandaag en morgen maak jij vanaf 19:00 uur nogmaals kans op een laptop tijdens onze Oranje Week Weggeefacties. Wij hebben heel veel prijzen te vergeven. Mis het niet!

Haal NU die bonus!

36 Reacties

Maak vandaag kans op een laptop!

Vandaag gaan wij vanaf 19:00 uur fantastische prijzen weggeven! Als Spelpunter maak jij kans op geweldige prijzen. Van tompoucen tot weekendjes weg en van Munten tot een gloednieuwe laptop, het zal de komende drie avonden allemaal voorbij komen en jij kan het winnen!

Wat moet je doen om kans te maken? Zorgen dat jij vanaf 19:00 uur online bent in jouw favoriete spel, want dan maak je al kans op één van de prijzen en natuurlijk zelfs die gloednieuwe laptop!

Kan je er vandaag niet bij zijn? Dan heb je morgen, maandag 24 april, en dinsdag 25 april nogmaals de kans om te winnen.

Speel Bingo!

Lees meer 14 Reacties

3x kans op een laptop!

Zondag 23 april is het zo ver. Om 19:00 uur beginnen we dan met de eerste weggeefactie van de Oranje Week! De eerste? Ja, want op maandag 24 april en dinsdag 25 april doen we het gewoon nog een keer!

Als Spelpunter maak jij drie avonden lang kans op geweldige prijzen. Denk hierbij aan typisch Hollandse prijzen: drop, tompoucen, Blond Amsterdam, weekendjes weg in eigen land en nog veel meer. Ook maak je kans op Munten en Abonnementen. Dan is er natuurlijk nog elke dag die hoofdprijs: een gloednieuwe laptop!

Wat zou jij wel willen winnen? Laat het ons weten en zorg dat jij erbij bent!

Speel Bingo!

21 Reacties

Spelpunt viert Oranje Week

Volgende week is het Koningsdag en dat vieren wij bij Spelpunt met de Oranje Week! Dat betekent een week lang geweldige extra's!

Met als hoogtepunt niet één, niet twee, maar DRIE weggeefacties! Kom op zondag 23 april, maandag 24 april en dinsdag 25 april online voor geweldige prijzen. Elke dag maak jij vanaf 19:00 uur kans op Munten, Abonnementen en de hoofdprijs, een gloednieuwe laptop!

Wat kan je nog meer verwachten tijdens Oranje Week?

  • Tijdens Oranje week koop je in alle 10 t/m 100 Munten kamers alle kaarten en krijg je de laatste kaart gratis
  • Nieuwe Bingo Verzameling: Verzamel in de 50 Munten-kamers onze nieuwste Oerhollandse Verzameling!
  • Speciale Bingo Dabbers: We hebben drie nieuwe Bingo Dabbers zodat je jouw Hollandse herkomst kan laten zien.
  • Wij houden van Oranje, jij toch ook? Dobbel nu met jouw eigen Oranje Dobbelstenen!
  • De hele Oranje Week zorgen wij ervoor dat de DobbelFeest jackpot gevuld is en is deze makkelijker te halen is. Je hoeft nu namelijk nog maar 550 punten te halen in de normale mode!

Klik hier voor het gehele overzicht en feest mee met Spelpunt tijdens Oranje Week.

Speel Bingo!

17 Reacties

Win vanavond een iPad!

Vanavond is de grote Paasweggeefactie. Dat betekent dat jij vanaf 19:00 uur kans maakt op geweldige prijzen, zoals Munten, Abonnementen en een iPad! Het enige dat je hoeft te doen is online te zijn in je favoriete Spelpunt spel en wie weet word jij een van onze winnaars.

Daarnaast krijg jij nog steeds 50% meer Munten bij iedere opwaardering tijdens onze Paasactie. Mis het niet!

Speel Bingo!

Lees meer 7 Reacties

De Paasactie is begonnen: 50% Extra Munten

De paashaas is langsgeweest en heeft 50% Extra Munten verstopt in iedere opwaardering! Dat betekent dat jij automatisch 50% MEER Munten krijgt bij iedere opwaardering!

Geniet van de speciale paastraktaties zoals tijdelijke Bingo Verzamelingen, Dabbers en een DobbelFeest beker! Vrolijk Paasfeest!

Haal die bonus!

11 Reacties

Win Levenslang VIP bij Bingo Party!

Ben jij wel eens een VIP geweest? Doe vandaag mee met de speciale Bingo Party ronde en maak kans op Levenslang VIP! Dat lees je goed: 50% meer Munten bij je opwaarderingen en giften, extra smileys, VIP chat en meer, voor altijd!

Als je wilt winnen, doe dan meer met de Bingo Party ronde van vandaag en haal jouw kaarten voor 20:00 uur. Je kaarten worden bewaard en zullen wanneer de ronde begint automatisch worden gemarkeerd. Je maakt dus niet alleen kans op heel veel Munten, maar ook op Levenslang VIP!

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Haal NU jouw kaarten en mis deze spannende ronde niet. Tot vanavond!

Doe mee met Bingo Party!

Lees meer 10 Reacties

De paashaas brengt jullie makkelijkere jackpots!

Speciaal voor Pasen verlagen wij vandaag en morgen de punten die je nodig hebt voor de Jackpot in DobbelFeest. Dit is jouw kans om heel veel Munten te verdienen!

In de Normale mode heb je nu 550 punten nodig in plaats van 675 om de Jackpot te winnen. Speel je liever Triple mode, dan heb je vandaag en morgen slechts 2200 punten nodig.

Waar wacht je op? Dobbel erop los met de speciale Paasbeker en -dobbelstenen.

Speel nu DobbelFeest!

2 Reacties