Vrijdag de 13de Actie

Proef vandaag het geluk met 50% meer Munten! Profiteer van onze tijdelijke actie en maak van vrijdag de 13de jouw geluksdag met 50% Extra Munten bij iedere opwaardering!

Je ontvangt deze extra Munten bovenop je VIP of SuperVIP voordeel. Word nu een SuperVIP en verdubbel je geluk!

Dit is het ideale moment om onze tijdelijk Bingo Verzameling te starten in de 25 Munten kamers. Win 500 Gratis Munten wanneer je deze Verzameling op tijd voltooid. Speel nu Bingo en begin jouw verzameling!

Om je wat extra geluk te bezorgen in Bingo en DobbelFeest hebben wij speciale kortingen op verschillende Dabbers en zelfs een nieuwe Geluksbeker! Speel nu DobbelFeest om deze nieuwe beker tijdelijk met 50% korting te halen!

Heb je vragen over een evenement of actie? Stel ze gerust aan ons via het ServicePunt.

Grijp jouw kans!

Lees meer

LAATSTE Actie van het Jaar!: +100% Munten!

Het is de mooiste tijd van het jaar! Om deze dagen nog mooier te maken, verdubbelen wij nu iedere opwaardering! Dat betekent 100% Extra Munten bij iedere opwaardering. Verwen jezelf met de Laatste Actie van het Jaar.

Onze VIP en SuperVIP leden krijgen zelfs 100% Extra Munten bovenop hun gebruikelijke bonus. Word SuperVIP!

Lees meer

Kerst bij Spelpunt!

Een vervroegd kerstcadeau voor jou! Vier de feestdagen met onze tijdelijke +50% Munten Actie. Verwen jezelf, dat heb je verdiend!
Onze VIP en SuperVIP leden krijgen zelfs 50% Extra Munten bovenop hun gebruikelijke bonus. Word SuperVIP en profiteer het meest!

Haal jouw kerstbonus!

Lees meer

Bingo Miljonair tijdens de Kerstactie

Vandaag om 21:00 uur beginnen de ballen van de Bingo Miljonair ronde te rollen! Claim nu jouw kaarten en maak kans om de volgende Spelpunt Miljonair te worden!

Kun je niet wachten tot de Miljonair ronde om in Munten te zwemmen? Profiteer nu van onze Kerstactie en krijg 50% Extra Munten bij iedere opwaardering!

Lees meer

Ben jij de volgende Bingo Miljonair?

Wij geven ÉÉN MILJOEN Munten weg tijdens de Bingo Miljonair! Speel mee om onze nieuwste Spelpunt Miljonair te worden. Er zitten al 1.000.000 Munten in de Bingo Miljonair en dat worden er alleen maar meer.

 • Speel met 15 Bingo kaarten om jouw kansen te vergroten
 • Nummers worden automatisch gemarkeerd en de kaarten bewaard, zelfs wanneer je naar een andere kamer gaat of offline gaat
 • De ronde begint op woensdag 21 december om 21:00 uur

Haal NU jouw kaarten!

8 Reacties

Licht, camera, actie!

Ben jij klaar voor Live Bingo? Spelpunt doneert voor elke Live Bingo Kaart aan het Nationaal Ouderenfonds.

Claim nog snel jouw gratis Live Bingo kaart en kom om 19:00 uur online tijdens onze LIVE uitzending! Dan maak jij direct kans op een digitale camera en onthullen wij het totaalbedrag.

Nodig al jouw vrienden uit: meer geclaimde Live Bingo Kaarten betekent meer gratis Munten voor iedereen als er een Gouden Bal valt.

 • Claim NU jouw kaart en speel op 15 december jouw favoriete Spelpunt spel
 • De uitzending start automatisch
 • Kijk mee terwijl het Spelpunt team LIVE de ballen laat vallen
 • Je nummers worden automatisch gemarkeerd
 • Win Gratis Munten voor iedere Gouden Bal die valt
 • Win extra Munten en Abonnementen met lijnen, diagonalen, patronen en BINGO!

Haal jouw GRATIS Live Bingo Kaart voor het Nationaal Ouderenfonds!

20 Reacties

Ben jij er klaar voor?

Van 12 tot 18 december is het Winter Wonder Week. Dit betekent dagen vol met festiviteiten en 2-uurlijkse giften! Maar dat is niet alles. Dit is een slechts kort overzicht van wat je kan verwachten:

Maandag 12 december
18:00 uur - Maak in de chat kennis met het Website team
19:00 uur - Weggeefactie in alle spellen
21:00 uur - Maak kennis met ons Game Team in DobbelFeest
22:00 uur - Extra SuperBingo's en Volle DobbelFeest Jackpots

Dinsdag 13 december
18:00 uur - Laat je verbazen door ons Game Development team in Bingo
19:00 uur - Weggeefactie in alle spellen
22:00 uur - Extra SuperBingo's en Volle DobbelFeest Jackpots

Woensdag 14 december
18:00 uur - Ons Design team gaat voor jullie tekenen op Facebook
19:00 uur - Weggeefactie in alle spellen
22:00 uur - Extra SuperBingo's en Volle DobbelFeest Jackpots

Waar kijk jij het meest naar uit? Meer informatie over alle andere festiviteiten zoals, Live Bingo en een Mega Prijzenfestival vind je op www.spelpunt.nl/winterwonderweek.

Speel Bingo!

65 Reacties

Maak kennis met het team!

Winter Wonder Week is niet alleen een week vol met festiviteiten, gezelligheid en prijzen. Het geeft jullie ook de kans om kennis te maken met iedereen achter de schermen.

DESIGN
Ons getalenteerde Design team gaat LIVE voor jullie tekenen. Kijk op Woensdag 14 december vanaf 18:00 uur mee op onze Spelpunt-facebook pagina. Wat voor smileys, DobbelFeest Bekers of Bingo Dabbers zou jij hun willen zien tekenen? Laat het weten in een reactie!

GAME
Op maandag 12 december om 21:00 uur gaat het Game Development team jullie uitdagen om mee te spelen in de grootste DobbelFeest Partymode ronde OOIT!

Dinsdag 13 december om 18:00 uur kan je ze ontmoeten in Bingo. Stel direct in de chat jullie vragen, geef jullie suggesties door en laat je verbazen!

WEBSITE
Het Website team zorgt ervoor dat jullie toegang hebben tot jullie favoriete spellen. Op maandag 12 december om 18:00 uur beantwoorden zij al jullie vragen. Misschien hebben ze nog wel een verrassing of twee voor jullie klaarstaan. Kom online als jij wilt weten wat zij in petto hebben!

64 Reacties

Alleen maar winnaars!

Dagelijkse Weggeefacties, stapels prijzen tijdens ons MEGA Prijzen Festival, Gratis Munten en Abonnementen... Winter Wonder Week kent alleen maar winnaars!

Het allerbeste van Spelpunt komt langs tijdens dit onvergetelijke evenement. Dagelijkse weggeefacties, 2-uurlijkse gift, Live Bingo en nog veel meer!

Klik hier voor het hele programma!

42 Reacties

Gratis Live Bingo Kaart

Er zijn alleen maar winnaars tijdens deze LIVE gepresenteerde Bingo ronde. Jij kunt nu al jouw Live Bingo Kaart claimen. Iedereen wint Munten wanneer er een Gouden Bal valt. Mis het niet!

Deze Winter Wonder Week zijn niet alleen onze spelers winnaars. Voor iedere geclaimde Live Bingo Kaart doneren wij geld aan het Nationaal Ouderenfonds. De teller staat nu alvast op €1.000. Door jullie wordt dit alleen maar hoger!

Haal jouw Live Bingo Kaart en zorg dat al jouw vrienden meespelen! Het totaal zullen wij tijdens de Live Bingo onthullen. Dit jaar zijn er alleen maar winnaars bij Spelpunt's Winter Wonder Week!

Claim NU jouw kaart en speel op 15 december jouw favoriete Spelpunt spel.

 • De uitzending start automatisch
 • Kijk mee terwijl het Spelpunt team LIVE de ballen laat vallen
 • Je nummers worden automatisch gemarkeerd
 • Win Gratis Munten voor iedere Gouden Bal die valt
 • Win extra Munten en Abonnementen met lijnen, diagonalen, patronen en BINGO!

Iedereen die een Live Bingo Kaart claimt, maakt tijdens de uitzending ook nog eens kans op een Digitale Camera. De winnaar wordt LIVE bekend gemaakt, dus mis het niet!

Haal jouw GRATIS Live Bingo kaart!

28 Reacties