Wat zou jij doen met een Miljoen?

Je hebt nog tot morgen 21:00 uur om jouw kaarten te halen voor de Bingo Miljonair! Mocht je al kaarten hebben, dan maak je nu al kans op bijna 5.000.000 Munten en dat worden er nog meer.

Onze nieuwste Spelpunt Miljonair worden is makkelijk:

  • Speel met 15 Bingo kaarten om jouw kansen te vergroten
  • Nummers worden automatisch gemarkeerd en de kaarten bewaard, zelfs wanneer je naar een andere kamer gaat of offline gaat
  • De ronde begint op vrijdag 17 maart om 21:00 uur

Selecteer je geluksdabber en haal nu jouw kaarten!

3 Reacties

Weggeefactie: WIN EEN TON!

Maak vanaf vandaag tot en met vrijdag 17 maart elke dag kans op een TON aan Munten! Kom elke dag om 19:00 uur online om tijdens onze weggeefactie kans te maken op Munten en Abonnementen. Als hoofdprijs geven wij elke dag 100.000 Munten weg!

De Gouden Dagen zijn nog maar net begonnen. Vergeet niet dat je alvast je kaarten kan halen voor de Bingo Miljonair op 17 maart! Klik hier voor het hele overzicht van alles wat je tijdens de Gouden Dagen te wachten staat.

Speel Bingo!

46 Reacties

Word een Miljonair!

Aan het einde van de regenboog staat een pot met Goud en bij Spelpunt is hij gevuld met ÉÉN MILJOEN Munten! Doe mee met de Bingo Miljonair en maak kans om onze nieuwste Spelpunt Miljonair te worden! De ronde begint op 1.000.000 Munten en dat worden er alleen maar meer.

Grijp jouw kans, want enkel vandaag, zondag 12 maart, is de eerste kaart gratis! Klik hier en haal nu jouw Bingo Miljonair kaarten!

  • Speel met 15 Bingo kaarten om jouw kansen te vergroten
  • Nummers worden automatisch gemarkeerd en de kaarten bewaard, zelfs wanneer je naar een andere kamer gaat of offline gaat
  • De ronde begint op vrijdag 17 maart om 21:00 uur

Ga NU naar de Bingo Miljonair kamer!

7 Reacties

De Gouden Bal is terug!

Misschien heb je hem gisteren al voorbij zien komen... Onze beroemde Gouden Bal is terug!

Tijdens de Gouden Dagen kan de Gouden Bal getrokken worden in jouw Bingo ronde en dat betekent dat iedereen die meespeeld een GRATIS Bingo Kaart ontvangt! Kan jij ook niet wachten tot de Gouden Bal getrokken wordt?

Selecteer jouw geluksdabber en speel Bingo!

16 Reacties

De Gouden Dagen zijn er!

Het is volgende week St. Patrick's Day en dan staat alles bij Spelpunt in het teken van geluk! Vanaf maandag 13 maart tot en met vrijdag 17 maart hebben wij elke dag een weggeefactie waar jij misschien wel een pot met gouden Munten ontvangt! Je maakt dan namelijk elke dag kans op 100.000 Munten!

Maar dat is niet alles! We beginnen het feest vandaag al in Bingo en DobbelFeest. Klik hier voor het hele overzicht:

  • Gouden Bal in Bingo: Als de Gouden Bal valt tijdens jouw Bingo ronde, dan krijg je aan het eind een GRATIS Kaart.
  • Verzamel tijdelijke nieuwe Verzamelingen in de 10, 100 en 1.000 Munten kamers.
  • Markeer jouw nummers met verschillende afgeprijsde Geluksdabbers
  • Beproef je geluk met onze nieuwe Beker! Haal hem nu met een speciale korting!

Begin nu jouw Bingo verzameling!

13 Reacties

Alaaf! Win Efteling kaarten!

Carnaval zit er bijna op en wij sluiten af met een echt feestnummer! Om 19:00 uur maak je namelijk kans op geweldige prijzen. Het enige wat jij hoeft te doen is online zijn om kans te maken. Dit betekent dat je ook op je mobiel mee kunt doen!

Maak een uur lang kans op Munten en Abonnementen of ga voor die geweldige hoofdprijs: Een sprookjesachtig verblijf in de Efteling ter waarde van € 500.

Dit is niet alles, de hele dag krijg je bij het opwaarderen 50% extra Munten. Let wel, dit is de laatste dag dus laat die kans niet voorbij schieten.

Speel nu Bingo en we zien je vanavond bij de weggeefactie!

Lees meer 20 Reacties

15 kansen om Bingo Party te winnen

Wil jij de ster van het feestje zijn? Speel vandaag, morgen of zondag mee in Bingo Party en maak kans op 15 GRATIS Bingo Party kaarten. Doe elke ronde mee om opnieuw kans te maken. De Bingo Party start dagelijks om 20:00 uur.

Haal nu jouw kaarten en grijp die kans!

Lees meer 7 Reacties

Vandaag weggeefactie!

Vanavond maak jij kans op Munten, Abonnementen en een Magische Overnachting voor twee! Zorg dat je vanaf 19:00 uur online bent in jouw favoriete spel en misschien word jij wel de volgende winnaar! Welke prijs zou jij graag willen winnen?

Ook kan je vandaag nog de hele dag je 3-uurlijkse gift halen voor meer VIP. Tot nu toe krijgt iedereen die zijn of haar 3-uurlijkse gift heeft opgehaald al 6 dagen GRATIS VIP! Gaan jullie de 7 dagen nog halen? Morgen weten we het zeker! Als je al VIP of SuperVIP bent, dan worden de dagen toegevoegd aan je huidige abonnement.

Verzamel nu jouw 3-uurlijkse gift!

34 Reacties

Korting op ALLE Dabbers, Bekers en DobbelStenen

Heb jij al een tijdje een oogje op die leuke Bingo Dabber of DobbelFeest Beker? Of wil je liever nieuwe Dobbelstenen?

VANDAAG is jouw kans! Haal alleen vandaag jouw nieuwe favoriet met 50% korting!

Morgen geven wij een magische overnachting voor twee weg. Weet jij al wie je mee wilt nemen? Mis het niet! 

Geniet snel van alle korting in Bingo en DobbelFeest!

2 Reacties

Tijdelijk 50% Extra Munten

Voel vandaag de liefde... jouw liefde voor EXTRA Munten! Profiteer van onze tijdelijke Munten Actie en ontvang 50% Extra Munten bij iedere opwaardering! Deze Extra Munten krijg je bovenop je VIP- en SuperVIP-bonus, dus word nu SuperVIP en verdubbel je Munten!

Geniet van de Extra Munten en maak gebruik van de korting op de Hart-Dabber, Roze Dobbelstenen en Rose-Beker. Daarnaast kan je nog het hele weekend je Valentijn-Verzamelingen voltooien voor een geweldige beloning!

Haal nu 50% Extra Munten!

20 Reacties