Vandaag weggeefactie!

Vanavond maak jij kans op Munten, Abonnementen en een Magische Overnachting voor twee! Zorg dat je vanaf 19:00 uur online bent in jouw favoriete spel en misschien word jij wel de volgende winnaar! Welke prijs zou jij graag willen winnen?

Ook kan je vandaag nog de hele dag je 3-uurlijkse gift halen voor meer VIP. Tot nu toe krijgt iedereen die zijn of haar 3-uurlijkse gift heeft opgehaald al 6 dagen GRATIS VIP! Gaan jullie de 7 dagen nog halen? Morgen weten we het zeker! Als je al VIP of SuperVIP bent, dan worden de dagen toegevoegd aan je huidige abonnement.

Verzamel nu jouw 3-uurlijkse gift!

34 Reacties

Korting op ALLE Dabbers, Bekers en DobbelStenen

Heb jij al een tijdje een oogje op die leuke Bingo Dabber of DobbelFeest Beker? Of wil je liever nieuwe Dobbelstenen?

VANDAAG is jouw kans! Haal alleen vandaag jouw nieuwe favoriet met 50% korting!

Morgen geven wij een magische overnachting voor twee weg. Weet jij al wie je mee wilt nemen? Mis het niet! 

Geniet snel van alle korting in Bingo en DobbelFeest!

2 Reacties

Tijdelijk 50% Extra Munten

Voel vandaag de liefde... jouw liefde voor EXTRA Munten! Profiteer van onze tijdelijke Munten Actie en ontvang 50% Extra Munten bij iedere opwaardering! Deze Extra Munten krijg je bovenop je VIP- en SuperVIP-bonus, dus word nu SuperVIP en verdubbel je Munten!

Geniet van de Extra Munten en maak gebruik van de korting op de Hart-Dabber, Roze Dobbelstenen en Rose-Beker. Daarnaast kan je nog het hele weekend je Valentijn-Verzamelingen voltooien voor een geweldige beloning!

Haal nu 50% Extra Munten!

20 Reacties

Romantische verzamelingen en Beker

Het Chocolade Gala heeft Valentijn als hoogtepunt en dat betekent heel veel romantiek! Daarom hebben wij naast de Happy Hours en de geweldige Weggeefactie nog wat extra's!

Wij hebben twee speciale Bingo Verzamelingen voor Valentijn. Een Bonbon-verzameling met een beloning van 1.500 Munten en een Valentijn-verzameling met een beloning van 10.000 Munten. Begin jouw verzameling in de 50 en 500 Munten Kamers.

Bij DobbelFeest is het ook lekker romantisch met een nieuwe GRATIS Beker die het gehele Chocolade Gala beschikbaar is! Mocht dat niet genoeg romantiek zijn, dan zijn de Roze Dobbelstenen en de Rose-Beker het hele evenement 50% goedkoper. Mis het niet!

Daarnaast kunnen jullie nog steeds 'sparen' voor GRATIS VIP op Valentijn. Het enige dat je hoeft te doen is jouw 3-uurlijkse gift op te halen. Hoe meer giften er zijn opgehaald, des te meer GRATIS VIP jullie ontvangen! Vergeet niet dat jullie het giften sparen kunnen versnellen door de Chocolade Gala-pagina te delen op Facebook.

Speel nu met jouw dagelijkse EXTRA gift!

19 Reacties

Win een magische overnachting!

Pak alvast je agenda erbij! Op maandag 13 februari om 19:00 uur hebben wij een weggeefactie waar jij kans maakt op Munten en Abonnementen. Als hoofdprijs geven wij zelfs een een magische overnachting voor twee weg! Weet jij al wie je mee wilt nemen?

Haal nog het hele Chocolade Gala zoveel mogelijk je 3-uurlijkse gift. Met elke gift die jij of je vrienden ophaalt sparen jullie voor meer GRATIS VIP! 

Meer weten over alles wat je te wachten staat tijdens het Chocolade Gala? Klik hier!

Speel nu en haal jouw EXTRA Munten gift!

8 Reacties

Laatste kans: Vuurwerk Festival Verzameling

Vind jij het ook zo leuk om het Vuurwerk en de Chinese Draken te verzamelen in de 25 en 250 Munten Bingo-kamers?

Dinsdag 31 januari is de laatste dag om je verzameling compleet te maken. Verzamel ze allemaal en haal die beloning van 1.000 en 5.000 Munten!

Speel Bingo!

19 Reacties

Vandaag: Spetterende Weggeefactie!

Vandaag, 30 januari, is het tijd voor de klap op de vuurpijl! We geven heel veel Munten en Abonnementen weg. Als laatste klapper krijgt één gelukkige winnaar zelfs een heerlijk Aziatisch diner bij hem of haar thuis.

Het enige dat je hoeft te doen is om 19:00 uur online te zijn in jouw favoriete spel en dan maak je meteen kans! Heb je de afgelopen week medailles verzameld? Dan maak je zelfs nog MEER kans om te winnen!

Tot vanavond om 19:00 uur! Geniet tot dan nog de hele dag van alle Vuurwerk Festival extra's!

Speel Bingo!

En de winnaars zijn:

3 x 500 Munten - Flipv8, moidje, knuffelbeer477
2 x 3 maanden VIP - whiskywater, martin1161
3 x 1000 Munten -  troelala128, boogschutter47 en JanEnHettydeRo
3 x 5000 Slot Munten -  brabo1, KarelBiesmans en joopA1
3 x 1500 Munten -  yomi6, playbunny_becca en guitarwoman
2 x 3 maanden SVIP -  GiseleMichils, seesie1
3 x 10000 Slot Munten -  Joanne1954, Annemie305 en dolfijn319
3 x 2000 Munten engelen5, FiennieV en UitBrabant
2 x 6 maanden VIP - anja152 en Sytsked1
3 x 20000 Slot Munten -  spa_fruit, DinieT2 en pippie51
3 x 2500 Munten - LucienneB19, soldierofpoker en JokeK14
1x Aziatisch Diner - wolfheart

Van harte gefeliciteerd en tot de volgende weggeefactie!

15 Reacties

Vergroot nog snel jouw kansen!

Het is bijna tijd voor de grote klapper! Haal vandaag en morgen nog jouw medaille door online te komen in jouw favoriete spel. Met elke medaille vergroot je jouw kansen om te winnen tijdens de weggeefactie van morgen, maandag 30 januari om 19:00 uur!

Een heel uur lang maak je kans op Munten en abonnementen. Als klap op de vuurpijl geven wij zelfs een Aziatisch diner bij jou thuis weg!

Wil je weten hoeveel medailles je al hebt? Klik dan in jouw favoriete spel op je profielfoto. Ga vervolgens naar Prijzen en selecteer daar Events. Als je al sinds het begin van het Vuurwerkfestival je medailles hebt opgehaald, dan zul je er uiteindelijk acht hebben. Dat betekent dat je acht keer zoveel kans maakt als iemand met maar één medaille.

Wie weet word jij morgen wel onze volgende winnaar...

Haal de medaille van vandaag en vergroot jouw kansen!

1 Reactie

De Bingo Party staat op knallen!

De Bingo Party is één van de spannendste rondes van de dag. Deze week is het je misschien opgevallen dat de Bingo Party een speciale makeover heeft gehad.

Wat is er zo speciaal aan de Bingo Party:

  • Je kaarten worden bewaard, zelfs als je de kamer uitgaat of een ander spel gaat spelen
  • Hoe meer spelers er meedoen, des de groter wordt de pot
  • Je kaarten worden automatisch gemarkeerd (zelfs als je niet in de kamer aanwezig bent)
  • De ronde begint elke dag om 20:00 uur

Volgens de Chinese astrologie is 2017 het jaar van de Haan! Maar ook wanneer je in 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 of 2005 geboren bent, is dit jouw Chinese sterrenbeeld. Om dit Chinese Nieuwjaar te vieren krijg je alleen vandaag de laatste kaart in de Bingo Party gratis wanneer je alle kaarten koopt!

Haal alle Bingo Party kaarten en de laatste is GRATIS! Gelukkig Chinees Nieuwjaar!

3 Reacties

Win maandag bij de weggeefactie!

De hardste en mooiste knallen worden vaak tot het laatste moment bewaard! Bij Spelpunt is het niet anders.

Op maandag 30 januari kan jij vanaf 19:00 uur meedoen met onze weggeefactie! Een heel uur lang geven wij Munten en abonnementen weg met als klap op de vuurpijl een heerlijk Aziatisch dinner bij jou thuis!

Misschien heb je al een medaille of twee verzameld, ieder daarvan vergroot jouw kansen tijdens de weggeefactie! Heb je bijvoorbeeld vijf medailles, dan maak jij vijf keer zoveel kans als iemand met maar 1 medaille. Heb jij maandag 30 januari elke dag je medaille opgehaald? Dan maak je tot wel acht keer meer kans! Zorg dat je online bent in je favoriete spel en wie weet ben jij wel onze volgende winnaar!

Wil je weten wat er nog meer te wachten staat tijdens het Vuurwerkfestival? Klik hier en neem een kijkje!

Speel Bingo!

2 Reacties