Maak vandaag kans op een laptop!

Vandaag gaan wij vanaf 19:00 uur fantastische prijzen weggeven! Als Spelpunter maak jij kans op geweldige prijzen. Van tompoucen tot weekendjes weg en van Munten tot een gloednieuwe laptop, het zal de komende drie avonden allemaal voorbij komen en jij kan het winnen!

Wat moet je doen om kans te maken? Zorgen dat jij vanaf 19:00 uur online bent in jouw favoriete spel, want dan maak je al kans op één van de prijzen en natuurlijk zelfs die gloednieuwe laptop!

Kan je er vandaag niet bij zijn? Dan heb je morgen, maandag 24 april, en dinsdag 25 april nogmaals de kans om te winnen.

Speel Bingo!

1 Reactie

3x kans op een laptop!

Zondag 23 april is het zo ver. Om 19:00 uur beginnen we dan met de eerste weggeefactie van de Oranje Week! De eerste? Ja, want op maandag 24 april en dinsdag 25 april doen we het gewoon nog een keer!

Als Spelpunter maak jij drie avonden lang kans op geweldige prijzen. Denk hierbij aan typisch Hollandse prijzen: drop, tompoucen, Blond Amsterdam, weekendjes weg in eigen land en nog veel meer. Ook maak je kans op Munten en Abonnementen. Dan is er natuurlijk nog elke dag die hoofdprijs: een gloednieuwe laptop!

Wat zou jij wel willen winnen? Laat het ons weten en zorg dat jij erbij bent!

Speel Bingo!

16 Reacties

Spelpunt viert Oranje Week

Volgende week is het Koningsdag en dat vieren wij bij Spelpunt met de Oranje Week! Dat betekent een week lang geweldige extra's!

Met als hoogtepunt niet één, niet twee, maar DRIE weggeefacties! Kom op zondag 23 april, maandag 24 april en dinsdag 25 april online voor geweldige prijzen. Elke dag maak jij vanaf 19:00 uur kans op Munten, Abonnementen en de hoofdprijs, een gloednieuwe laptop!

Wat kan je nog meer verwachten tijdens Oranje Week?

  • Tijdens Oranje week koop je in alle 10 t/m 100 Munten kamers alle kaarten en krijg je de laatste kaart gratis
  • Nieuwe Bingo Verzameling: Verzamel in de 50 Munten-kamers onze nieuwste Oerhollandse Verzameling!
  • Speciale Bingo Dabbers: We hebben drie nieuwe Bingo Dabbers zodat je jouw Hollandse herkomst kan laten zien.
  • Wij houden van Oranje, jij toch ook? Dobbel nu met jouw eigen Oranje Dobbelstenen!
  • De hele Oranje Week zorgen wij ervoor dat de DobbelFeest jackpot gevuld is en is deze makkelijker te halen is. Je hoeft nu namelijk nog maar 550 punten te halen in de normale mode!

Klik hier voor het gehele overzicht en feest mee met Spelpunt tijdens Oranje Week.

Speel Bingo!

15 Reacties

Vip van de Week: bolleke66

En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is bolleke66 de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

Speel nu Bingo

2 Reacties

Win vanavond een iPad!

Vanavond is de grote Paasweggeefactie. Dat betekent dat jij vanaf 19:00 uur kans maakt op geweldige prijzen, zoals Munten, Abonnementen en een iPad! Het enige dat je hoeft te doen is online te zijn in je favoriete Spelpunt spel en wie weet word jij een van onze winnaars.

Daarnaast krijg jij nog steeds 50% meer Munten bij iedere opwaardering tijdens onze Paasactie. Mis het niet!

Speel Bingo!

Lees meer 7 Reacties

De Paasactie is begonnen: 50% Extra Munten

De paashaas is langsgeweest en heeft 50% Extra Munten verstopt in iedere opwaardering! Dat betekent dat jij automatisch 50% MEER Munten krijgt bij iedere opwaardering!

Geniet van de speciale paastraktaties zoals tijdelijke Bingo Verzamelingen, Dabbers en een DobbelFeest beker! Vrolijk Paasfeest!

Haal die bonus!

11 Reacties

Blijf spelen door Flash te activeren

De afgelopen tijd hebben sommige van onze spelers een melding gekregen dat ze de Flash Plugin moeten activeren of moeten downloaden. Verreweg de meeste van onze trouwe spelers hebben dit allang gedaan, maar we helpen graag de rest ook verder.

We hebben de website geüpdatet om jou te helpen met het activeren van de Flash Plugin als je met Google Chrome speelt.

Lees meer 5 Reacties

Win Levenslang VIP bij Bingo Party!

Ben jij wel eens een VIP geweest? Doe vandaag mee met de speciale Bingo Party ronde en maak kans op Levenslang VIP! Dat lees je goed: 50% meer Munten bij je opwaarderingen en giften, extra smileys, VIP chat en meer, voor altijd!

Als je wilt winnen, doe dan meer met de Bingo Party ronde van vandaag en haal jouw kaarten voor 20:00 uur. Je kaarten worden bewaard en zullen wanneer de ronde begint automatisch worden gemarkeerd. Je maakt dus niet alleen kans op heel veel Munten, maar ook op Levenslang VIP!

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Haal NU jouw kaarten en mis deze spannende ronde niet. Tot vanavond!

Doe mee met Bingo Party!

Lees meer 10 Reacties

De paashaas brengt jullie makkelijkere jackpots!

Speciaal voor Pasen verlagen wij vandaag en morgen de punten die je nodig hebt voor de Jackpot in DobbelFeest. Dit is jouw kans om heel veel Munten te verdienen!

In de Normale mode heb je nu 550 punten nodig in plaats van 675 om de Jackpot te winnen. Speel je liever Triple mode, dan heb je vandaag en morgen slechts 2200 punten nodig.

Waar wacht je op? Dobbel erop los met de speciale Paasbeker en -dobbelstenen.

Speel nu DobbelFeest!

2 Reacties

Ons Paasfeest is begonnen!

Het wordt warmer buiten en de bloemen staan in bloei, dat betekent dat het lente is en dat Pasen eraan komt. De paashaas brengt superleuke traktaties naar Spelpunt! Klik hier om het hele programma te zien.

We beginnen de week met Extra SuperBingo's! Vandaag en morgen zorgen wij dat de SuperBingo's extra snel gevuld worden tussen 19:00 en 21:00 uur. Voor de nachtbrakers hebben we ook extra SuperBingo's tussen 01:00 en 03:00 uur.

Op woensdag en donderdag zorgt onze Spelpunt paashaas dat het makkelijker is om de Jackpot te winnen bij DobbelFeest. Maar er is meer: Geniet van onze nieuwe tijdelijk paasbeker en -dobbelstenen.

Vrijdag is het tijd voor nog een feestje, dan maak je namelijk kans op Levenslang VIP als je meespeelt in de Bingo Party! Wat moet je daarvoor doen? Zorgen dat je minimaal 1 kaart gehaald hebt in de Bingo Party ronde. Je kan voor deze ronde je kaarten halen nadat de ronde van donderdag is gespeeld. De Bingo Party ronde begint dagelijks om 20:00 uur.

Als klap op de vuurpijl hebben wij op Paasmaandag om 19:00 uur een grote weggeefactie! Dus zorg dat jullie mandjes klaar staan, want wij geven Munten, Abonnementen en een iPad weg. Om mee te doen hoef je enkel online te zijn in je favoriete spel. Simpel genoeg toch?

Waar kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten!

Speel Bingo

20 Reacties