VIP van de Week: arlorito

En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is arlorito de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

Speel nu Bingo

Laat een reactie achter

Geluksdagen

Wij maken er gewoon een heel geluksweekend van! Zeker als jij de tijdelijke Bingo Verzameling voltooid in de 25 Munten kamers. Je wint dan namelijk 500 Gratis Munten! Probeer ook onze geluksdabbers, ze zijn nog het hele weekend de halve prijs! Wat brengt jou het meeste geluk? Het geluksgetal 7, het hoefijzer, de Gelukskat of de kersen. Speel Bingo!

Ook in DobbelFeest hebben wij het hele weekend nog een speciale korting op de nieuwe Geluksbeker! Haal hem nu met 50% korting en dobbel erop los!

Pluk de dag!

8 Reacties

Vrijdag de 13de Actie

Proef vandaag het geluk met 50% meer Munten! Profiteer van onze tijdelijke actie en maak van vrijdag de 13de jouw geluksdag met 50% Extra Munten bij iedere opwaardering!

Je ontvangt deze extra Munten bovenop je VIP of SuperVIP voordeel. Word nu een SuperVIP en verdubbel je geluk!

Dit is het ideale moment om onze tijdelijk Bingo Verzameling te starten in de 25 Munten kamers. Win 500 Gratis Munten wanneer je deze Verzameling op tijd voltooid. Speel nu Bingo en begin jouw verzameling!

Om je wat extra geluk te bezorgen in Bingo en DobbelFeest hebben wij speciale kortingen op verschillende Dabbers en zelfs een nieuwe Geluksbeker! Speel nu DobbelFeest om deze nieuwe beker tijdelijk met 50% korting te halen!

Heb je vragen over een evenement of actie? Stel ze gerust aan ons via het ServicePunt.

Grijp jouw kans!

Lees meer

Altijd veilig verbonden met Spelpunt

Alle verbindingen tussen jou en Spelpunt zijn nu veilig. Zo was je al veilig verbonden in de spellen en bij het opwaarderen, maar sinds gisteren hebben we dit uitgebreid naar de gehele website.

De techniek hierachter heet https en bij je browser zal je nu zien dat de website groen is wat betekent dat er over een veilige verbinding gesurft en gespeeld wordt.

Wat betekent dit voor jou? 
Voor jou blijft alles hetzelfde maar het is wel een lekker gevoel om te weten dat dit geregeld is.
In zeldzame gevallen kan het zijn dat je niet meer automatisch ingelogd bent. In het geval dat het inloggen niet lukt kan je zelf je wachtwoord opvragen. 
Volg deze stappen om je wachtwoord op te vragen:

  • Klik op 'wachtwoord kwijt?' naast de groene login knop bovenaan de pagina
  • Klik op de nieuwe pagina op de blauwe knop 'wachtwoord opvragen'
  • Vul je speelnaam in
  • Druk op de groene knop 'Opvragen'

We sturen dan een bericht naar het e-mail adres wat bij ons bekend is. 
Vergeet niet te kijken in je map 'ongewenste post' of 'junk' bij je e-mail, het kan zijn dat het mailtje daarin terecht komt.

Mocht het niet lukken dan helpen we je graag verder. Onze helpdesk zit klaar om je weer ingelogd te krijgen. 
Neem gerust contact op via 070-4272970, we zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend.

Veel speelplezier gewenst!

12 Reacties

VIP van de Week: gerard961

En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is gerard961 de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee; 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat ons weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

Speel nu Bingo

2 Reacties

VIP van het Jaar - SomeTimes_

Vorige week hebben we jullie gevraagd om een keuze op te geven voor VIP van het Jaar. We willen iedereen bedanken voor de reacties, het waren er een hele hoop :)

Dit jaar is SomeTimes_ de VIP van het Jaar! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee 2500 munten en een jaar gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je VIP van de Week worden in het nieuwe jaar? Laat dan hieronder weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

Speel nu Bingo!

59 Reacties

Gelukkig Nieuwjaar!

2016 is voorbij gevlogen en nu ligt er een heel nieuw jaar voor ons klaar. Het Spelpunt Team wenst je een gelukkig nieuwjaar!

We willen je graag bedanken voor geweldig jaar met heel veel plezier, lol en gezelligheid en hopen dat het nieuwe jaar er één wordt met goede gezondheid, blijdschap en geluk in jouw favoriete spel.

Geniet van het vuurwerk!

Klik hier voor Gratis Munten!

57 Reacties

Spelpunt 2016 - Deel 4

We zijn aan het einde van het jaar aangekomen met onze terugblik.

Oktoberfest
Spelpunt viert Oktoberfest in stijl en dat betekende heel veel extra's! We hadden speciale Oktoberfest Bingo Dabbers, DobbelFeest Beker, speciale smileys en Bingo Verzamelingen. Het beste van de week waren de Happy Hours. Dat betekende elk uur GRATIS Munten, Extra SuperBingo's, Volle DobbelFeest Jackpots en de laatste Bingo-kaart was gratis. Ook hadden we elke dag andere dabbers, bekers en dobbelstenen in de aanbieding, evenals Helpers in WoordTornado, KaartenFeest en DobbelFeest. Maar ook Dubbel Max Bet in Slots en gratis VIP voor iedereen die elke dag zijn of haar medaille kwam halen!

Halloween
Tijdens Halloween ging het licht uit in Bingo! De hele week lang was het gruwelen en griezelen geblazen met als hoofdprijs om de week af te sluiten een overnachting in een spookkasteel!

Herfstfestival
De herfst betekent voor Spelpunt dat er Munten in overvloed zijn en natuurlijk heel veel gezelligheid! Speciaal voor het evenement hadden wij nieuwe Bingo Verzamelingen, Dabbers en een DobbelFeest beker gratis beschikbaar gemaakt.

Sinterklaas
Voor Sinterklaas had Spelpunt een specifieke opdracht voor jullie: haal zoveel mogelijk jullie 3-uurlijkse gift op. Dit bepaalde namelijk direct hoeveel laptops er weg werden gegeven tijdens de weggeefactie op Pakjesavond! Doordat jullie meer dan één miljoen giften opgehaald hadden, werden er wel 7 laptops weggegeven.

Winter Wonder Week
Er waren alleen maar winnaars deze Winter Wonder Week! Iedereen won met de 2-uurlijkse gift en de Live Bingo Gouden Ballen. Dat was niet alles, we gaven namelijk meer dan 2.500 prijzen weg! Natuurlijk hadden we ook dit jaar onze traditionele Live Bingo waar we live de cheque overhandigden aan het Nationaal Ouderenfonds. Spelpunt doneerde namens jullie voor elke Live Bingo-kaart die werd geclaimd. Dit leverde een totaalbedrag van € 8.147,80 op!

 

Bedankt!
Graag maken wij van dit moment gebruik om jullie te bedanken voor dit geweldige jaar. Zonder jullie hadden wij dit niet kunnen doen. Laten we 2017 nog beter en gezelliger maken. Veel plezier tijdens oudejaarsavond en wij zien jullie in 2017!

Wat was jouw favoriete Spelpunt evenement van 2016? Is er iets dat je graag in 2017 nog een keer voorbij ziet komen? Laat het ons weten!

11 Reacties

Knallend het nieuwe jaar in!

Laten we het nieuwe jaar goed beginnen! Op zondag 1 januari hebben wij EXTRA SuperBingo's! Vanaf 19:00 uur vullen wij de SuperBingo's extra snel aan. Hou de chat goed in de gaten. Zo weet jij namelijk precies waar de volgende SuperBingo plaats vindt.

Dit is gelijk een ideaal moment om al je Spelpunt vrienden een gelukkig nieuwjaar te wensen. Zien wij jou zondag online?

Speel Bingo!

9 Reacties

Spelpunt 2016 - Deel 3

Met onze terugblik op 2016 zijn we alweer in de zomer aangekomen!

Voetbalkoorts bij Spelpunt
Nederland deed dan wel niet mee aan de Euro Cup dit jaar, toch hebben wij de Rode Duivels aangemoedigd! Ook hebben wij kaarten voor de finale weggegeven en hielden wij ons eigen tafelvoetbaltoernooi dat live te volgen was op Facebook.

Spelpunt Zomertoer
Spelpunt kwam naar je toe deze zomer. Je kon jouw camping opgeven en dan kwam onze Spelpunt Bus langs om er samen een gezellige middag van te maken. Vier weken gevuld met gastvrijheid, gezelligheid en een hoop zon, maar een video zegt meer dan 1.000 woorden, dus neem snel een kijkje:

Bingo Verzamelingen
In juli werd Bingo nog LEUKER! Je kan er nu heerlijk op los verzamelen in Bingo en daarmee sparen voor beloningen. Denk aan Munten, gratis kaarten, VIP en SuperVIP-abonnementen. Heb jij een favoriete verzameling of wil je een specifieke nieuwe verzameling zien? Laat het ons dan weten!

Zomerspelen
De Olympische Spelen hebben als doel mensen samen te brengen en dit hebben wij doorgetrokken naar Spelpunt in de vorm van speciale uitdagingen. Wanneer de uitdaging behaald werd, dan werd iedereen beloond! Denk aan giften verzamelen voor een 2-uurlijkse gift en bingo spelen voor 24-uur lang Extra SuperBingo's. Jullie gingen de uitdaging aan en hebben ze dan ook allemaal behaald!

RoyalDice voor smartphones en tablets
In september hebben wij jullie favoriete dobbelspel uitgebracht voor smartphones. Nu kan je ook onderweg naar hartenlust dobbelen en chatten met jouw vrienden. Nieuwsgierig? Download de RoyalDice app nu voor Android of iOS!

Kom morgen terug voor het laatste deel!

3 Reacties