Nieuwe speelnaam
Waarom een speelnaam aanmaken?
Houd je Spelpunt munten
Ding mee naar ECHTE prijzen tijdens acties
Sla je high scores op
Chat en maak nieuwe vrienden
Of koppel:

Facebook
Google
Outlook.com
Twitter


Heb je al een speelnaam op Spelpunt? Klik dan hier
Share |

Teasers

 


Teasers - Spel informatieBasis regels van het spel
1. Elke speler ontvangt 7 kaarten, waarna de overgebleven kaarten omgekeerd neergelegd worden en een stapel vormen. De bovenste kaart wordt omgedraaid en vormt het begin van de centrale aflegstapel.
2. Wanneer de spelers aan de beurt is, moet de af te leggen kaart qua waarde, kleur of symbool gelijk zijn aan de bovenste kaart van de aflegstapel.
3. Wanneer een speler niet kan spelen, kun je een keuze maken tussen passen en een kaart pakken.
4. Wanneer de Sla beurt over kaart gespeeld wordt, verliest de volgende speler de beurt.
5. De Keer om kaart verandert de speelrichting van het spel.
6. Wanneer de +2 kaart gespeeld wordt, krijgt de volgende speler 2 extra kaarten en is de beurt om. Mocht de speler echter nog een +2 kaart hebben, dan mag deze gespeeld worden en krijgt de volgende speler 4 extra kaarten.
7. De Joker mag op elke kaart gespeeld worden en geeft de speler de mogelijkheid om kleur te kiezen.
8. Wanneer de +4 kaart gespeeld wordt, mag de speler kleur kiezen en krijgt de volgende speler 4 extra kaarten en is de beurt om. Ook bij deze kaart mag de volgende speler een andere +4 kaart opleggen en krijgt de speler hierna 8 extra kaarten. Let hierbij wel op dat de +4 kaart pas gespeeld mag worden wanneer er geen andere kaart gespeeld kan worden.

Blitz
Deze speloptie bestaat uit het spele van 1 ronde. Wees de eerste speler die alle kaarten kwijt is en win. Elke speler ontvangt 7 kaarten aan het begin van het spel, maar kijk uit, je tegenstanders zullen je het niet gemakkelijk maken. Wees snel en gebruik je kaarten verstandelijk!

Original
Wees de eerste speler die alle benodigde punten haalt en win het spel. Elke speler ontvangt 7 kaarten aan het begin van het spel, maar kijk uit, je tegenstanders zullen je het niet gemakkelijk maken. Het spel kan uit meerdere rondes bestaan. Wees snel en gebruik je kaarten verstandelijk! Kies per spel hoeveel punten er nodig zijn om het spel te winnen.
Je kunt kiezen uit 50, 100, 150 en 250 punten. Deze punten ontvang je wanneer je de ronde wint en staan gelijk aan het totaal aantal punten die je tegenstanders op de overgebleven kaarten hebben staan.!

Toernooien

# Naam Spelers Toernooi Type Status
Maak toernooi aan